shadow Jucator skill, +1
| Subiect: CERERE DE ADMIN Sam Noi 22, 2008 9:25 pm | |
| Nume Cs: Shadow
Steam : Nu
Comenzi amxmodx cunoscute: 90%
Motiv pentru care vrei sa fi admin:pai..imi place serverul.. asa imi ocup timpul
|
GeNEraLuL Administartor
| Subiect: Re: CERERE DE ADMIN Sam Noi 22, 2008 10:22 pm | |
| Zine toate comenzile amxmodx daca chiar vrei admin | |
|
--==Ranger==-- Jucator skill, +5
| Subiect: re Dum Noi 23, 2008 1:30 am | |
| Pff Vam spus sa ziceti comenzile nu cat la sute le stiti!! si p/s Adminul costa 3 euro! | |
|
shadow Jucator skill, +1
| Subiect: Re: CERERE DE ADMIN Dum Noi 23, 2008 11:29 am | |
| amx_kick da kick la un jucator amx_ban da ban la un jucator amx_addban Adauga un ban la bannlist amx_unban(ccoate ban-ul) sau amx_banip (da ban pe ip ) amx_slay da slay amx_slap nume damage Da slap la un jucator cu cat damage vrei tu,poti sa day amx_slay nume ca sa il omori direct amx_pause pune jocul in pauza sau invers amx_who arata cine este pe server amx_cvar cvar cantitate schimba sau arata o valoare cvar amx_map nume_harta ex amx_map de_dust2_long schimba harta amx_nick nume original nume nou schimba numele unui jucator amx_cfg nume_fisier executa un fisier cfg amx_rcon rcon comanda executa o comanda in consola principala (a serverului)i amx_plugins arata o lista cu pluginurile incarcate amx_slapmenu arata o lista cu jucatorii din care poti alege cui sa dai slap cu cat damage vrei (0,5,10,...) sau slay amx_kickmenu arata o lista cu jucatorii din care poti alege cui sa dai kick (foarte eficient) amx_banmenu arata o lista cu jucatorii din care poti alege cui sa dai bann si pe ce durata
Am si eu server normal si astea le folosesc cel mai des.Mai sant foarte multe,da alea is cam inutile de obicei. | |
|
CT-T Jucator skill, +3
| Subiect: Re: CERERE DE ADMIN Lun Noi 24, 2008 8:05 pm | |
| - shadow a scris:
- amx_kick
da kick la un jucator amx_ban da ban la un jucator amx_addban Adauga un ban la bannlist amx_unban(ccoate ban-ul) sau amx_banip (da ban pe ip ) amx_slay da slay amx_slap nume damage Da slap la un jucator cu cat damage vrei tu,poti sa day amx_slay nume ca sa il omori direct amx_pause pune jocul in pauza sau invers amx_who arata cine este pe server amx_cvar cvar cantitate schimba sau arata o valoare cvar amx_map nume_harta ex amx_map de_dust2_long schimba harta amx_nick nume original nume nou schimba numele unui jucator amx_cfg nume_fisier executa un fisier cfg amx_rcon rcon comanda executa o comanda in consola principala (a serverului)i amx_plugins arata o lista cu pluginurile incarcate amx_slapmenu arata o lista cu jucatorii din care poti alege cui sa dai slap cu cat damage vrei (0,5,10,...) sau slay amx_kickmenu arata o lista cu jucatorii din care poti alege cui sa dai kick (foarte eficient) amx_banmenu arata o lista cu jucatorii din care poti alege cui sa dai bann si pe ce durata
Am si eu server normal si astea le folosesc cel mai des.Mai sant foarte multe,da alea is cam inutile de obicei. Astea sa stiti cas copiate. Dovada: Totu ii scris gros, drept si nici o greseala! | |
|
shadow Jucator skill, +1
| |
--==Ranger==-- Jucator skill, +5
| Subiect: re Mar Noi 25, 2008 9:34 pm | |
| Am vazut cererea si ii totul in regula dar iti mai spun odata esti de acord sa dai 3 euro pt admin? dak da dai mesaj dak nu la fel! Astept | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CERERE DE ADMIN | |
| |
|