Zombi-Plague.no-ip.org
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Zombi-Plague.no-ip.org

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Buguri cstrike

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
zombie_man
Jucator skill, +5
Jucator skill, +5
zombie_man

Data de înscriere : 20/12/2008
Varsta : 30
Localizare : Iasi

Buguri cstrike Empty
MesajSubiect: Buguri cstrike   Buguri cstrike EmptyLun Dec 22, 2008 10:56 am

Buguri cs:
1.
este valabil pt counteri...
ideea e in felul urmator....cand facetzi rush spre x2...pe mijloc....inainte de portzi, gasiti 2 cutii....bun....pana aici e simplu nu¿¿¿
intre cutii (aia mare shi aia mica) este un gol in forma de V....dak aruncatzi un flash exact acolo, vetzi auzi un carait...ideea e sa nu stai cu fatza la cutii dupa ce-l arunci....
in momentul cand explodeaza, dak e aruncat bine....va orbi tot tunelul de la x2....
incercatzi....e funny...si simplu de facut !

2.(ce va voi spune se aplica in general intr-un meci de clan..nu pe un serv cu 15-15...iar aceasta este mentalitatea jucatorilor mari din intreaga lume...cat si cea reala (vedeti enemy on the gates))
Sniperul este unul din cel mai importanti jucatori intr-un meci de clan... El este singurul jucator pasiv ..e un fel de "ninja" japonez ..un silent killer care care isi asteapta inimicul in liniste si il ucide tot timpul din umbra si de la distanta ..pentru a fi un bun sniper trebuie sa ajungi la performanta sa fii tot timpul invizibil (camuflat bine) iar in momentul cand omori pe cineva sa nu-ti dezvalui identitatea si locul in care te afli...in realitate un sniper isi asteapta tinta in liniste si pana la 2-3 zile
in cs sniperul pe majoritatea hartilor are rol si de observator.... (ex. dust 2 cand un sniper ori ct ori tero sta si numara pe mijloc cati se duc A cati B )
Sniperul la inceputul fiecarui meci isi alege camuflajul in functie de ce zona care vrea sa o akopere pe harta....
Armele cu care joaca se aleg in functie de harta si rolul lui... toate armele si pistoalele care au amortizor sau care trag fara sa faca prea mult zgomot sunt preferatele unui sniper adevarat... de ce spun asta¿¿ in momentul in care esti cu o arma care face zgomot ex. awp sau ak-47 deja dupa ce ai tras toata lumea stie unde esti...
nu acelasi lucru se intampla cand ai cloltul sau scout-ul in mana... la pistoale in schimb nu se mai pune accentul pe liniste..daca deja a trebuit sa scoti pistolul inseamna ca esti inconjurat deja...deci pistolul este scaparea unui sniper din incurcatura..si pentru asta trebuie sa-ti iei un pistol care sa aibe un dmg mare...de preferat, fiind si cel mai bun, iti iei desert deagle..
Acum o sa spunti : "Cum un sniper trage cu coltul sau pistolul cu amotizor" eu am sa raspund "DA" deoarece rolul sniperului ramane acelasi chiar daca nu are bani sa-si cumpere o arma cu luneta!!!
Apoi ca orice ninja adevarat..un sniper are tot timpul un fllesh la el care sa-l faca invizibil knd este incoltit...
Grenada ...este un accesoriu care scoate garantat din belea pe orice sniper...in momentul knd ii dai un leg sau jucatorul e prea bun si nu il nimeresti...pur si simplu de dupa obiectul dupa care stai linistit..ii arunci "cutiuta cu surprize" si jucatorul face Booommm!!
poate o sa spuneti de c nu laud AWP-ul daca tot vorbim de sniper....awp-ul e bun... dar numai pentru o persoana care trage de la distanta mare.. cred k toata lumea stim cam ce galagie face un awp in momentul in care trage..(in caz de ai ratat deja a disparut elementul surpriza si esti mort)
Atunci majoritatea sniperilor au inceput sa faloseasca scout-ul fiindca este arma cea mai usoara in counter, mai usoara decat cutitul...este silentioasa nu face zgomot.., trage de 2 ori mai repede decat un awp..pentru a face strafe nu trebuie sa schimbi pe pistol...si parca facuta sa dai cap cu ea.. daca nu 2 gloante unde nimeresti si dai mort...

In clanurile renumite din afara, sniperii folosesc numai arma asta....iar cel mai mare avantaj la ea este k e foarte ieftina!!!

3.Secretul este urmatorul :
Cand la un server se schimba harta in 35hp (sau orice alta harta cu 35 hp chiar si alde ka_roadwars_v100 sau v2 ) si sunteti primul care se conecteaza atunci alegeti repede ekipa si cumparati un pistol .. (de ex se skimba harta in 35hp cum ai intrat apesi <enter> 11b11 si gata ai pistol cu 24 de gloante:))
asta merge la toate hartile 35hp

la 35hp_2 mai este un mic secret
daca te inneci in apa de sub pot (stai cu croach in apa si pana la urma te inneci .. urmatoarea runda iti da 75 hp (in loc de 35hp) Very Happy
Sus In jos
GeNEraLuL
Administartor
Administartor
GeNEraLuL

Data de înscriere : 13/09/2008
Varsta : 29

Buguri cstrike Empty
MesajSubiect: Re: Buguri cstrike   Buguri cstrike EmptyLun Dec 22, 2008 5:42 pm

Da ajuta sa sti Smile
Sus In jos
zombie_man
Jucator skill, +5
Jucator skill, +5
zombie_man

Buguri cstrike Empty
MesajSubiect: Re: Buguri cstrike   Buguri cstrike EmptyMar Dec 23, 2008 8:18 am

GeNEraLuL a scris:
Da ajuta sa sti Smile

Zimi cv ce nu jtiu:)).
Sus In jos
GeNEraLuL
Administartor
Administartor
GeNEraLuL

Buguri cstrike Empty
MesajSubiect: Re: Buguri cstrike   Buguri cstrike EmptyMar Dec 23, 2008 3:35 pm

Nu te mai lauda ca esti incepator . Nu sti foarte multe lucruri .
Sus In jos
zombie_man
Jucator skill, +5
Jucator skill, +5
zombie_man

Buguri cstrike Empty
MesajSubiect: Re: Buguri cstrike   Buguri cstrike EmptyMar Dec 23, 2008 4:26 pm

GeNEraLuL a scris:
Nu te mai lauda ca esti incepator . Nu sti foarte multe lucruri .
Mai gandeshtete o data ca am fakt ji adons nu multzi pot sa faca!!!

(plz nu o lua ca pe o jignire ca nu este)
Sus In jos
cash
Jucator skill, +5
Jucator skill, +5

Data de înscriere : 08/12/2008

Buguri cstrike Empty
MesajSubiect: Re: Buguri cstrike   Buguri cstrike EmptyMier Dec 24, 2008 2:07 am

Generale te rog inchide topicu deja sunteti off topic Wink .
Sus In jos
http://green-street-elite.forumer.ro/
zombie_man
Jucator skill, +5
Jucator skill, +5
zombie_man

Buguri cstrike Empty
MesajSubiect: Re: Buguri cstrike   Buguri cstrike EmptyMier Dec 24, 2008 7:52 am

cash a scris:
Generale te rog inchide topicu deja sunteti off topic Wink .

AI dreptatee Smile
Sus In jos
GeNEraLuL
Administartor
Administartor
GeNEraLuL

Buguri cstrike Empty
MesajSubiect: Re: Buguri cstrike   Buguri cstrike EmptyJoi Dec 25, 2008 12:54 am

Topicul e copiat . Lock
Sus In jos
Continut sponsorizat

Buguri cstrike Empty
MesajSubiect: Re: Buguri cstrike   Buguri cstrike Empty

Sus In jos

Buguri cstrike
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Zombi-Plague.no-ip.org :: Discutii Libere :: Diverse Cs-
Mergi direct la: