-=[ScorpYonS]=-|K!||3R Jucator skill, +1
Mesaje : 3 Data de înscriere : 10/03/2009 Localizare : Vaslui, Romania, la calculator , la CS/la scoala
| Subiect: Cerere de admin Mar Mar 10, 2009 11:55 am | |
| Nick: -=[ScorpYonS]=-|K!||3R Varsta: 16 ani (pici) Steam: OFF Comenzi cunoscute: scuze dar este posibil sa repet vreo una doua trei ca la zic aku din cap : amx_cancelvote ,amx_vote ,amx_kick , amx_votemap ,amx_banip ,amx_llama ,amx_ss,amx_showip ,amx_csay ,amx_ban ,amx_map[,amx_chat ,amx_votekick De cand joc: am aproape o sapt de cand joc, de obicei ies pe al 2-lea al 3-lea loc la fiecare harta. Motiv: Va scap de codatii astia, aduc playeri, mai spun cateodata glume, si in primu rand : distrez playerii sii bine dispun, acest lucru dandu-le mai mare placere sa joace pe server. Perioada de joaca: Cand prind o ora libera sau un sfert de ora ma joc pe server. Localitate: Vaslui Va mai rog ceva: Eu sunt seful clanului -=[ScorpYonS]=-, si as vrea ca serverul dvs. sa ne sustina cat mai mult cu putinta. Despre mine: sunt Actor, sunt clown (spun glume multe) o fire sociabila, ...........v-ati plictisit sa cititi.......... Exp de admin: hmmmmmmm, cam 4 ani, pe mai multe servere deodata (sper sa iau adminu) Nu joc eu prea bine, deoarece facutai o pauza de CS (mi se stersese si muream de ciuda) dar imi voi reveni cat de curand. | |
|
GeNEraLuL Administartor
| Subiect: Re: Cerere de admin Mar Mar 10, 2009 12:23 pm | |
| Prea putine comenzi , "joci de 2 sapt" abia de 2 zile ii deschis . Deci concluzie mai joaca si ai grija cu minciunile | |
|
Mesaje : 3 Data de înscriere : 10/03/2009 Localizare : Vaslui, Romania, la calculator , la CS/la scoala
| Subiect: Re: Cerere de admin Mar Mar 10, 2009 12:46 pm | |
| - GeNEraLuL a scris:
- Prea putine comenzi , "joci de 2 sapt" abia de 2 zile ii deschis . Deci concluzie mai joaca si ai grija cu minciunile
ok mai invat comenzi, mai jok putin da primesc adminu? (EDIT FACUT DE GENERALUL) | |
|
Remember Jucator skill, +2
| Subiect: Re: Cerere de admin Mier Mar 11, 2009 5:59 am | |
| dupa ce implinesti vreo saptamana..ne mai gandim ps: si eu am luat o pauza de 6 luni de cs..m-am apucat acum 2 saptamani | |
|
GeNEraLuL Administartor
| Subiect: Re: Cerere de admin Mier Mar 11, 2009 9:57 am | |
| Prea mult smileuri nu mai folosi ca iei warn | |
|
| Subiect: Re: Cerere de admin Joi Mar 12, 2009 7:46 pm | |
| .............................. *tac din gura* | |
|
Remember Jucator skill, +2
| Subiect: Re: Cerere de admin Vin Mar 13, 2009 5:59 am | |
| nu mai posta aiurea daca nu ai nimic de zis important mai joaca cat trebuie si dup-aia poti sa revii | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere de admin | |
| |
|